Jullie teambuilding in Spa

Ons hotel biedt je de mogelijkheid om je teambuilding in Spa te organiseren. We stellen verschillende zalen en activiteiten voor om je de beste ervaring te bieden tijdens je evenement. Ons hotel biedt ook verschillende catering- en drankopties aan. Restaurant, walking dinner, banket... alle opties zijn mogelijk.

Aarzel niet om onze verschillende zalen te bekijken om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Een magisch moment voor je teambuilding in Spa

In the Air is het onmisbare magische duo voor je evenement, bekend om hun magie met een vleugje originaliteit. Tussen magie en technologie bieden deze goochelaars je een ongelooflijke en volledig unieke ervaring voor je teambuilding in Spa. In the Air biedt verschillende formules aan die zijn aangepast aan jouw behoeften.

Ontdek meer over hun verschillende formules en optredens.

Een mentalistische ervaring tijdens je teambuilding in Spa


Benjamin Ghislain, een mentalist, biedt je een interactief en speels optreden voor een ongewone ervaring tijdens je teambuilding in Spa. Ontdek meer over de menselijke geest en zijn krachten. Leer ook over de kracht van het lichaam in communicatie. Benjamin Ghislain biedt verschillende formules en optredens die allemaal even magisch zijn.

Ontdek meer over de verschillende formules en optredens.

Een avond vol spektakel en cabaretsfeer


Ruby Colibri is een unieke en veelzijdige artieste met een onnavolgbare Old Hollywood en Frenchy-stijl, die je meeneemt in haar wereld van veren en glitter. Als je perfecte teambuilding een dinershow is, zoek dan niet verder: we hebben de perfecte artiest voor je gevonden. Zangeres, danseres, revueleidster of burlesque artiest, Ruby Colibri beheerst de kunst van het cabaret tot in de perfectie.

Ontdek alle optredens van Ruby Colibri.

Een teambuilding in Spa door professionals:


Wil je een vleugje creativiteit en emotie voor je teambuilding? Dan heeft Ready Steady zeker wat je zoekt! Gespecialiseerd in het organiseren van teambuildings en evenementenanimatie rond proeverijen, is Ready Steady een team van gepassioneerden die voor jou een verrassende culinaire activiteit zullen organiseren! Ontdek de boeiende wereld van bierkunde, wijnkunde of chocolade tijdens een speelse en gezellige teambuilding.

Ontdek alle optredens van Ready Steady.

Heb je gevonden wat je zocht?


We reserveren de meest geschikte zaal voor jouw aanvraag en we plannen samen met jou de cateringoplossingen. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Nu hoef je alleen nog maar contact op te nemen met de artiest van jouw keuze!