Le Royal - Restaurant in Spa

Op zoek naar een restaurant in Spa voor een uitzonderlijke culinaire ervaring? Zoek niet verder dan het restaurant Le Royal, gelegen in het hart van het Van der Valk Hotel Spa Palace. Elke dag geopend, nodigt ons restaurant u uit om te genieten van verfijnde en elegante gerechten in een warme en gastvrije sfeer.

Ons team van getalenteerde chefs is trots op het creëren van heerlijke en innovatieve gerechten, waarbij seizoensgebonden ingrediënten en authentieke smaken centraal staan. Of u nu een liefhebber bent van traditionele gerechten of op zoek bent naar meer creatieve gerechten, onze gevarieerde menukaart zal al uw gastronomische verlangens bevredigen.

Zin om van de zon te genieten? Ons restaurant heeft ook een zonnig terras waar u buiten kunt genieten van uw maaltijd terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de omgeving. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een gezellig moment met vrienden of familie.

Of het nu gaat om een zakenlunch, een romantisch diner of gewoon een maaltijd met vrienden, het restaurant Le Royal is de bestemming bij uitstek voor alle fijnproevers in Spa. Reserveer nu uw tafel en laat u verleiden door een onvergetelijke culinaire ervaring.

Ontdek onze menu.

Informatie en reservering:
reception@valkspa.be
+32(0)87/27.97.00
Online