Seminarie

Op zoek naar een vergaderzaal? Spa is de ideale plek.

Een vergaderzaal: Spa voldoet aan al uw behoeften

Geef uw bedrijf de perfecte setting voor uw seminars door een van onze vergaderzalen te kiezen: Spa is de ideale plek om u te ontvangen. Elke van onze zalen is veelzijdig en zal zonder twijfel aan al uw behoeften voldoen, zelfs de meest veeleisende. Of het nu gaat om strategische vergaderingen, trainingsessies of bedrijfsevenementen, ons team staat voor u klaar. Verschillende opstellingen zijn mogelijk voor uw vergaderzaal: U-vormig, theateropstelling, conferentie, receptie, schoolopstelling en nog veel meer.

Unieke diensten in uw vergaderzaal - Spa

Met ons toegewijde team bieden we niet alleen ruime en comfortabele ruimtes, maar ook geavanceerde technologie die uw vergaderzaal in Spa tot een ongeëvenaard succes zal maken!

Niet alleen een vergaderzaal, Spa biedt ook F&B-service

Maak ook gebruik van onze kwalitatieve cateringdiensten tijdens uw vergadering - verlaat uw vergaderzaal - Spa biedt ook verschillende cateringopties! Lunches, buffetten, koffiepauzes en nog veel meer!

Hoe reserveer je je volgende vergaderzaal - Spa?

Boek nu voor een memorabele seminarervaring die een blijvende indruk zal achterlaten op uw medewerkers: reception@valkspa.be