Brasserie in Spa

Ontdek een unieke culinaire ervaring in het hart van Spa in onze brasserie. Onze brasserie biedt een gevarieerde selectie van smakelijke gerechten en verfrissende drankjes. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke maaltijd met vrienden, een romantisch diner of een zakenlunch, onze brasserie biedt de perfecte ambiance voor alle gelegenheden. 

Gelegen binnen het Van der Valk Hotel Spa Palace, combineert onze brasserie elegantie en gezelligheid. Onze menukaart toont zorgvuldig bereide gerechten met verse, lokale ingrediënten, voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Van herziene brasserie klassiekers tot de originele creaties van de chef-kok, onze menukaart voldoet aan zelfs de meest veeleisende smaken.

Of je nu liever geniet van een zonnige maaltijd op ons terras of de knusse sfeer van ons restaurant opzoekt, onze brasserie in Spa biedt een gastvrije en ontspannen omgeving om culinaire hoogstandjes te proeven. Met attente en professionele service streven we ernaar om van elk bezoek een memorabele ervaring te maken voor onze gasten.

Mis de kans niet om onze brasserie in Spa te verkennen en te genieten van heerlijke gerechten in een ontspannen en elegante sfeer. Reserveer vandaag nog je tafel en bereid je voor op een uitzonderlijke culinaire ervaring in het hart van Spa.

Ontdek de menu.
reception@valkspa.be
087279700